Ovidiu Haţegan va arbitra partida dintre Ajax Amsterdam şi Chelsea, din etapa a III-a a fazei grupelor Ligii Campionilor, infomrează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arbitru arădean va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Al patrulea oficial a fost desemnat Sebastian Colţescu, în timp ce observator de arbitri va fi Bo Karlsson, din Suedia.

Meciul se va disputa pe stadionul Johan Cruyff din Amsterdam, unde îşi dispută jocurile de acasă echipa internaţionalului român Răzvan Marin. Partida este programată să înceapă, miercuri, la ora locală 18.55 (19.55 în România).

Ajax este pe primul loc în Grupa H, cu 6 puncte acumulate după primele două etape, iar Cheslea este pe locul secund, cu 3 puncte.

Ovidiu Haţegan a mai arbitrat în acest sezon în grupele Ligii Campionilor partida Borussia Dortmund - FC Barcelona, scor 0-0, din Grupa F.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.