Ovidiu Haţegan a primit o nouă delegare în cupele europene, el urmând să conducă la centru partida dintre Ludogorets Razgrad (Bulgaria) şi FC Nordsjaelland (Danemarca), scrie frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenţi Mircea Grigoriu şi Sebastian Gheorghe, cel de-al patrulea oficial fiind Radu Petrescu. În camera VAR se vor afla Horaţiu Feşnic şi Sebastian Colţescu.

Partida de la Razgrad contează pentru grupa H a UEFA Conference League şi se va disputa joi, 14 decembrie, de la ora 19:45, pe Huvepharma Arena.

În aceeaşi zi, dar în Liga Europa, Cătălin Popa va fi arbitru asistent video la meciul dintre Sporting Lisabona (Portugalia) şi Sturm Graz (Austria), din cadrul grupei D, iar Augustus Constantin va superviza brigada de arbitri condusă de Morten Krogh Hansen, din Danemarca, la partida din grupa A dintre Olympiakos Pireu (Grecia) şi FK TSC Backa Topola (Serbia).



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.