Directorul sportiv al CSU Craiova, Ovdiu Costeşin, a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României, că echipa sa trebuie să ia în serios Turris-Oltul Turnu Măgurele, formaţie aflată pe primul loc în Liga a III-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aşa pare la prima vedere, că suntem norocoşi, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, este echipa aflată pe primul loc în Liga a III-a. Au reuşit să se califice aseară cu Rapid, au făcut un meci foarte bun. Se vede că sunt condiţii foarte bune acolo, inclusiv un stadion dotat cu instalaţie de nocturnă. Cred că va fi o atmosferă plăcută. Una peste alta, cred că putem spune că am avut şi noroc, e totuşi o echipă de Liga a III-a. Mai avem mult până la trofeu, în plus echipele bune sunt încă în competiţie. În fiecare an cupa e un obiectiv. Bineînţeles că ne gândim şi la titlu, dar obiectivul e acelaşi ca anul trecut, clasarea între primele trei”, a afirmat Costeşin.

Deţinătoarea en-titre a Cupei României, CSU Craiova, va întâlni în optimile de finală echipa de Liga a III-a Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Optimile de finală se vor disputa în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.