Jelena Ostapenko a declarat, joi, că a devenit prietenă bună cu Sorana Cîrstea, viitoarea adversară din sferturile de finală ale China Open. Ostapenko şi Cîrstea au făcut pereche la dublu la Beijing, dar au pierdut în primul tur. Ele au încercat să joace în această probă şi la Wuhan, dar s-au retras în turul I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o fată drăguţă şi o mare jucătoare şi cred că suntem prietene bune acum. Joacă la fel ca mine, cred, un tenis agresiv. La New York am avut câteva schimburi bune de mingi, aşa că sper ca mâine să avem un meci frumos", a declarat Ostapenko, potrivit site-ului WTA.

Letona Jelena Ostapenko, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 9, s-a calificat în sferturile de finală ale China Open, fază în care va evolua, vineri, cu Sorana Cîrstea, locul 44 WTA. Ostapenko a benficiat, joi, de abandonul chinezoaicei Shuai Peng, locul 25 WTA, la scorul de 3-0, din cauza unor probleme medicale la genunchi.

Cîrstea şi Ostapenko s-au mai întâlnit o dată, în acest an, în turul al doilea al US Open, când letona s-a impus cu 6-4, 6-4.

Sorana Cîrstea, locul 44 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, calificându-se în sferturile de finală ale China Open.

Învingătoarea dintre Sorana Cîrstea şi Jelena Ostapenko va evolua în semifinale cu Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, sau cu rusoiaca Daria Kasatkina, locul 34 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.