Victima a mai multor fracturi la nivelul feţei după un duel cu Milan Skriniar în timpul meciului cu Inter de duminică, atacantul echipei Napoli, Victor Osimhen, a fost operat, marţi, la pomete, a anunţat clubul italian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul italian a declarat că atacantului i s-au pus mai multe plăcuţe şi şuruburi de titan şi va rămâne sub observaţie câteva zile. Absenţa lui este estimată la "aproximativ 90 de zile".

"Victor Osimhen a fost operat în această dimineaţă pentru o intervenţie de reducere şi limitare a fracturilor multifragmentare şi deplasate” la osul malar, la pomeţi şi la  peretele lateral al orbitei”, a anunţat clubul într-un comunicat de marţi. .

Cealaltă consecinţă este că internaţionalul nigerian (19 selecţii, 10 goluri), indisponibil până la sfârşitul lunii februarie, va absenta şi  de la Cupa Africii Naţiunilor, programată la începutul anului în Camerun.

Atacantul a marcat 5 goluri pentru Napoli în Serie A şi 4 în Liga Europa în acest sezon.

El a fost achiziţionat de Napoli anul trecut de la OSC Lille, pentru 70 de milioane de euro.

Inter a învins, duminică, pe teren propriu, pe Napoli, scor 3-2, în etapa a XIII-a a Serie A.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.