Atacantul nigerian al echipei Napoli, Victor Osimhen, a început antrenamentele fizice, la două săptămâni după operaţia de reconstrucţie a pomeţilor şi a arcadei stângi, informează gazzetta.it.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deocamdată, el poate să alerge, dar, într-o săptămână, va primi permisiunea de a se pregăti alături de coechipierii săi, purtând o mască specială de protecţie.

Marţi, Osimhen a fost supus unei tomografii şi altor teste pentru a evalua rezultatele intervenţiei chirurgicale, iar osul zigomatic şi celelalte oase fracturate se vindecă.

Astfel, el a primit undă verde pentru a putea relua alergatul pe teren, cu scopul de a-şi recăpăta progresiv condiţia fizică, întrucât până acum nigerianul nu reuşise să facă decât serii pe bicicleta de fitness şi pe banda de alergare, în locuinţa sa din Posillipo.

Osimhen, 22 de ani, a suferit o accidentarea gravă la 21 noiembrie, la începutul celei de-a doua reprize a meciului Inter-Napoli, după un duel cu Milan Skriniar.

Perioada de indisponibilitată a jucătorului, anunţată de Napoli după operaţie, a fost de trei luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.