Organizatorii Transylvania Open au anunţat ce variante au plătitorii de bilete sau abonamente de la ediţia din acest an, desfăşurată fără spectatori. Ei prezintă două variante: păstrarea biletului pentru anul viitor sau returnarea banilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Vrem să vă mulţumim că ne-aţi înţeles şi aţi avut răbdare să încheiem turneul pentru a putea gândi opţiunile destinate celor care nu au putut fi în sală deşi au avut bilet/abonament.Vom pune la dispoziţia tuturor plătitorilor de bilete două opţiuni pe care le vom comunica detaliat joi- 4 noiembrie, prin partenerul nostru de ticketing, Entertix.
 
Fiecare plătitor de bilete/ abonamente va primi un email care va conţine următoarele opţiuni:
 
Opţiunea 1 – păstraţi abonamentul/ biletul pentru ediţia 2022 a Transylvania Open fără să fiţi afectat(ă) de creşterea preţului şi veţi putea alege, preferenţial, un loc mai bun în sală păstrând coordonatele de zi a biletelor achiziţionate pentru ediţia de anul acesta (Ex. Aveţi bilet în Day 6, la TO2021, veţi putea achiziţiona un bilet tot în Day 6, la TO2022). În plus, ne-am gândit să mai adăugăm câteva beneficii pentru fiecare dintre cele două categorii (abonamente şi bilete) pe care le vom detalia în comunicarea de joi.
 
Opţiunea a doua – returnarea banilor.
 
Absenţa spectatorilor a creat o problemă greu de anticipat DOAR CU O ZI înainte de începerea turneului şi problema cu care ne confruntăm acum e aceea că în următoarea perioadă vom avea un vârf de plăţi esenţiale pentru ceea ce va însemna Transylvania Open 2022, de aceea vom putea începe returnarea banilor pe biletele/abonamentele achiziţionate începând cu data de 25 ianuarie 2022. Intervalul de returnare a banilor pe bilete/abonamente este 25 ianuarie – 25 aprilie 2022, în ordinea în care au sosit cererile.
Opţiunile pot fi exprimate într-un termen de 30 de zile, adică până pe data de 4 decembrie 2021", au anunţat organizatorii.
 
Ediţia din acest an a Transylvania Open a fost câştigată de Anett Kontaveit, care a învins-o în finală pe Simona Halep.
 
 
 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.