Organizatorii ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris vor oferi invitaţii gratuite unui număr de 222.000 de spectatori aleşi de autorităţi, a anunţat marţi ministrul francez de Interne, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Municipalităţile şi alte entităţi organizatoare vor primi fiecare câte un număr de invitaţii pe care să le distribuie.

Invitaţii vor trebui să treacă printr-un proces de control de securitate supravegheat de serviciile de informaţii înainte de a putea asista la eveniment de pe cheiurile superioare ale râului Sena.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Aceste 222.000 de locuri se adaugă celor 104.000 pentru spectatori plătitori care vor urmări ceremonia de pe cheiurile inferioare.

Totalul revizuit de 326.000 de spectatori reprezintă aproape jumătate din cei 600.000 de spectatori care erau prevăzuţi în planul iniţial.

Ministrul a declarat că îşi rezervă dreptul, dacă este necesar, de a revizui din nou acest număr în scădere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.