Tehnicianul formaţiei Juventus Bucureşti, Daniel Opriţa, a declarat, vineri, după meciul cu Poli Timişoara, pierdut cu scorul de 1-2, că trebuie să se ia măsuri după ce echipa a înregistrat în primele patru etape trei înfrângeri şi o remiză. Antrenorul crede că măsurile îl vor viza pe el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am luat iar un gol de circ. Dacă am pierdut cu Sepsi, cu Timişoara, probabil suntem cea mai slabă echipă. O să discutăm, trebuie să se ia câteva decizii, nu se poate continua aşa. E clar, prima data banca tehnică (va fi afectată), aşa e normal. Jucătorii trebuie să rămână, trebuie să plece antrenorii", a spus Opriţa la Digi Sport.

El a precizat că nivelul Ligii I este prea ridicat pentru Juventus Bucureşti. "Am crezut că o să facem faţă dar se pare că e nivelul prea ridicat pentru noi".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Poli Timişoara a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Juventus Bucureşti, în primul meci al etapei a patra a Ligii I, în care oaspeţii au redus din diferenţa de pe tabelă în minutul 90.

Au marcat Munteanu '9 şi Mailat '68 pentru Poli Timişoara, respectiv Cătălin Ţâră '90 pentru Juventus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.