Atacantul Bilel Omrani a declarat, duminică seară, că jucătorii de la CFR Cluj sunt foarte fericiţi că au câştigat cu 4-1 meciul cu FCSB. El a afirmat că nu poate spune nimic despre fostul antrenor Marius Şumudică, subliniind că pentru el a fost foarte bine şi în teren şi în afara lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem foarte fericiţi că am câştigat cu 4-1, era mai bine dacă era 4-0. A fost o săptămână mai dificilă la club, dar asta e viaţa de fotbalist, e bine că am câştigat, mai ales că suntem înainte de pauză. E bine pentru încredere. Am făcut antrenament în fiecare zi, noi ştim să separăm fotbalul şi ce nu ţine de fotbal. Noi suntem uniţi. FCSB este un adversar foarte bun, în fiecare an se bate pentru titlu. Azi a fost ziua noastră", a declarat Omrani, la posturile care transmit Liga I.

Întrebat dacă vine Dan Petrescu la echipă, Omrani a răspuns: "Nu ştim nimic, vedem săptămâna viitoare, acum avem pauză".

De asemenea, întrebat ce nu a mers cu Marius Şumudică, Omrani a afirmat: "Nu pot să zic nimic, pentru mine a fost foarte bine pe teren şi în afara lui, extrasportiv nu pot să zic mai mult".

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa FCSB, în etapa a VII-a a campionatului naţional Liga I. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazadelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan.

Au marcat: Omrani '30, Sigurjonsson '56, Deac '67, Alibec '73 (p) / I. Stoica '90.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.