Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat jucătorul Olimpiu Moruţan va fi transferat la Galatasaray Istanbul, pentru 5,7 milioane de euro, plus bonusuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"5,7 milioane total, cu bonusuri, care se iau 100%. Adică calificare Europa League sau Champions League şi trebuie să joace 10 meciuri. Normal, dacă nu joace 10 meciuri trebuie să-i dau banii înapoi, nu? Eu aveam deja 7 milioane ofertă pentru el. Am fost încăpăţânat şi am cerut 10, dar dacă a jucat slab alea trei meciuri, vă daţi seama. Am cedat şi am ajuns la 5,7 milioane. M-am enervat şi gata. M-am supărat şi d-aia l-am şi dat", a spus Gigi Becali, la emisiunea Liga Digi Sport.

Olimpiu Moruţan (22 de ani) joacă la FCSB din 2018, duoă ce a mai evoluat la Universitatea Cluj şi FC Botoşani. El va fi coleg la Galatasaray cu un alt român, mijlocaşul Alexandru Cicâldău, care a fost transferat de la Universitatea Craiova, pentru 6,5 milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.