Mijlocaşul formaţiei FCSB, Olimpiu Moruţan, a afirmat, marţi că a fost surprins de demiterea lui Nicolae Dică din funcţia de antrenor principal şi că în acest moment nu contează cine pregăteşte echipa, ci să devină un grup unit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A fost foarte frumos în vacanţă. Acum cel mai important obiectiv este să câştigăm campionatul. De aia suntem toţi aici, să strângem rândurile, să începem un an nou. După ce am plecat în vacanţă am văzut că avem un nou antrenor, îi mulţumim lui Nicolae Dică şi îi dorim multă baftă lui Mihai Teja. Ne-a surprins plecarea lui Nicolae Dică, acum nu mai contează cine este antrenor, trebuie să facem un grup unit aici şi anul acesta să câştigăm campionatul. Cu Mihai Teja am debutat la Universitatea Cluj şi îi mulţumesc pe această cale. Acum trebuie să-i demonstrez la antrenamente şi apoi la meciuri că sunt un jucător care are calităţi şi că pot juca titular. Este un antrenor foarte bun şi o va demonstra anul acesta”, a spus Moruţan la sediul INSM, unde a efectuat vizita medicală.

Moruţan s-a arătat încântat de venirea lui Florentin Matei, chiar dacă va creşte concurenţa: „Florentin Matei este un jucător cu multă experienţă şi sper că ne va ajuta anul acesta. Fiecare va juca cât poate de bine, dacă el mă poate ajuta nu mă supăr, şi eu dacă îl pot ajuta e foarte bine. Normal că putem să trecem de CFR Cluj, nu este nimic pierdut. Ne dorim să facem un cantonement bun”.

Lotul echipei FCSB a efectuat marţi dimineaţa vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, la reunire fiind prezenţi 24 de jucători.

Au fost învoiţi de la vizita medicală Felipe Teixeira, care se va alătura lotului în cantonamentul din Spania, Planici si Junior Morais. Ovidiu Popescu, accidentat, nu a făcut vizita medicală.

Lotul de 24 de jucători prezent la INSM: Mihai Bălaşa, Mihai Pintilii, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman, Lucian Filip, Harlem Gnohere, Florin Tănase, Olimpiu Moruţan, Razvan Ducan, Marko Momcilovici, Antonio Jakolis, Romario Benzar, Ianis Stoica, Cristian Dumitru, Raul Rusescu, Tudor Moldovan, Mihai Roman, Hristo Zlatinski, Cristina Bălgrădean, Daniel Toma, Florentin Matei, Alexandru Stan, Denis Man, Andrei Vlad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.