Fotbalistul Bogdan Stancu şi-a folosit dreptul de a rezilia unilateral contractul cu Bursaspor, el nefiind de acord cu cele două variante propuse de conducerea clubului, relatează cotidianul Olay, din Bursa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, conducerea clubului turc i-a transmis lui Stancu, prin intermediul impresarului său, propunerea de a-i plăti imediat 200.000 de euro din suma totală de 650.000 de euro pe care jucătorul o are de luat de la Bursaspor şi ca restul să fie eşalonat. Clubul i-a oferit lui Bogdan Stancu şi opţiunea de a-I prelungi contractul, însă fără succes.

Joi, presa din Turcia a scris că Bogdan Stancu a decis să îşi rezilieze contractul cu gruparea Bursaspor şi deja şi-a luat rămas bun de la colegi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Bursaspor nu a făcut un anunţ oficial cu privire la Stancu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.