Antrenorul Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, a transmis un mesaj de încurajare echipei de tineret, spunându-le tinerilor jucători că au "redobândit demnitatea fotbalului românesc”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut şi faceţi pentru noi, românii care trăim departe de casă. Faptul că ne mândrim cu voi şi bucuria pe care ne-aţi adus-o arată că ne-am redobândit mândria şi orgoliul de a fi români şi nu e puţin lucru. Pe lângă rezultateale pe care le-aţi înregistrat, eu cred că aţi redobândit demintatea fotbalului românesc şi cred eu că ăsta este cel mai important lucru. Aţi repus România pe harta fotbalului mondial şi pentru asta trebuie să vă mulţumim şi să ne mândrim cu voi. M-am gândit că este doar o mică parte din ceea ce puteţi face voi în viitor. Trebuie să aveţi încredere în voi, nu aveţi nimic de pierdut, aveţi numai de câştigat, aveţi încredere în Mirel, în oamenii de lângă voi, împreună veţi face lucruri extraordinare, sunt convins de lucrul acesta. Suntem alături de voi, suntem cu sufletul. Nu uitaţi că aveţi 20 de milioane de inimi de români în piepturile voastre când intraţi pe teren. Faceţi-le să vibreze, faceţi-le să se bucure. Dacă reuşiţi să aduceţi bucurie oamenilor, acesta este cel mai important lucru, aceasta este cea mai mare satisfacţie pe care o să o aveţi. Vă urez multă baftă, sunt cu sufletul alături de voi, Doamne, ajută!", se arată în mesajul lui Olăroiu.

Reprezentativa de tineret a României va evolua, astăzi, de la ora 19.30, la Cesena, în compania Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European Under-21.

România a debutat cu victorie la competiţia din Italia şi San Marino, scor 4-1, cu naţionala Croaţiei, în timp ce Anglia a pierdut în ultimele minute meciul cu Franţa, scor 1-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.