Fostul internaţional turc Okan Buruk a fost numit, joi, antrenor al echipei Galatasaray pentru două sezoane, a anunţat clubul din Istanbul într-un comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După plecarea în ianuarie a antrenorului vedetă Fatih Terim, succesorul său la cârma lui Galatasaray, spaniolul Domenec Torrent, fost asistent al lui Pep Guardiola, nu a reuşit să îmbunătăţească rezultatele şi a fost demis la finalul unui sezon dezamăgitor.

"Leii" din Istanbul, cea mai de succes echipă din Turcia (22 de titluri de ligă), au terminat pe locul 13 în ligă, cel mai prost clasament din istoria lor.

Okan Buruk a purtat culorile celor de la Gatasaray timp de 12 sezoane.A câştigat în special Cupa UEFA, în 2000.

Devenit antrenor, fostul mijlocaş în vârstă de 48 de ani a câştigat titlul de campion al Turciei în 2020 cu Istanbul Basaksehir, o premieră pentru această altă echipă din Istanbul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.