Fostul jucător al Stelei, George Ogăraru, şi-a luat licenţa Pro de antrenor profesionist şi aşteaptă ofertele pentru a începe munca la o echipă din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Probabil că mă voi întoarce în această vară în ţară, mi-aş dori să aduc cu mine experienţa din străinătate şi să o pun în practică aici. Probabil că voi putea antrena şi în Liga I, trebuie să analizez toate propunerile care vor veni. Calitatea de jucător te ajută ca antrenor dar nu e de ajuns, pentru că e vorba despre echipă, despre ceilalţi. E vorba de multă muncă”, a spus Ogăraru, 38 de ani, care până în sezonul trecut a fost antrenor secund la echipa a II-a a clubului Ajax Amsterdam.

Referitor la echipa FCSB, Ogăraru a spus că plecările lui Budescu şi Alibec nu sunt o surpriză şi că parcursul în noul sezon va depinde de startul pe care îl va avea: “Depinde cum va începe noul sezon, contează foarte mult. Aşa cum contează şi dacă se va califica în cupele europene. Aţi văzut cât a contat că anul trecut a ajuns în primăvara europeană. Plecările lui Alibec şi Budescu nu sunt o surpriză, sunt jucători talentaţi care îi vor înlocui. În campionat va fi altfel faţă de meciurile din pregătire, dacă este concurenţă pe posturi nu poate câştiga decât echipa”.  

Printre absolvenţii cursurilor licenţei UEFA PRO, generaţia 2018, se numără şi Nicolae Dică, antrenorul FCSB.

Ei au primit marţi diplomele de absolvire în cadrul unui eveniment la Casa Fotbalului. Absolvenţii cursurilor sunt: Alexandru Andraşi, Cosmin Bărcăuan, Octavian Benga, Sorin Brîndescu, Alin Chiţa, Aristică Cioabă, Sorin Colceag, Mugurel Cornăţeanu, Nicolae Dică, Laurenţiu Diniţă, Daniel Dobai, Florin Fabian, Constantin Giurescu, Diego Longo, Iulian Matei, Adrian Mihalcea, Iosif Nastai, Vasile Neagu, George Ogăraru, Constantin Oprescu, Alin Pânzaru, Cristian Petre, Ioan Petrescu, Ladislau Popovits, Cristinel Ţermure, Aurel Ţicleanu, Valeriu Tiţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.