Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut, marţi, la Palatul Victoria, o întrevedere cu oficiali ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. În cadrul dialogului, oficialii COSR au prezentat iniţiativa de a înscrie România pe lista ţărilor care ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La întâlnire au participat preşedintele COSR, Mihai Covaliu, şi secretarul general al COSR, George Boroi, alături de consilierul onorific al premierului, Gheorghe Popescu.

Participanţii au analizat stadiul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de Iarnă  de la Beijing şi starea infrastructurii sportive de înaltă performanţă. Premierul şi-a exprimat susţinerea faţă de consolidarea bazelor sportive, subliniind necesitatea abordării cu maximă seriozitate a pregătirii sportivilor.

Potrivit Guvernului, în cadrul dialogului, oficialii COSR au prezentat iniţiativa de a înscrie România pe lista ţărilor care ar putea organiza Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret din 2028.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.