Jucătoarea Oana Gavrilă s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu şi în semifinalele de simplu la turneul ITF de la Tabarka (Tunisia), cu premii totale de 15.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gavrilă, favorită 4 la simplu, a învins-o în sferturile de finală pe rusoaica Iulia Nikitina, venită din calificări, scor 6-0, 7-5, într-o oră şi 55 de minute. În faza următoare, românca o va întâlni pe sportiva franceză Ines Nicault, venită din calificări.

La dublu, Oana Gavrilă şi spaniola Angela Fita Boluda, favorite 2, au trecut în semifinale de o echipă din care a făcut parte o altă româncă, Andreea Prisacariu. Gavrilă şi Fita Boluda au învins perechea Prisacariu/Alica Rusova (România/Spania), cap de serie 3, scor 6-3, 6-0, într-o oră şi două minute.

Gavrilă şi colega sa vor întâlni în finală echipa Elena Milovanoovic/Anna Turati (Serbia/Italia), care a învins în semifinale echipa Costanza Traversi/Andreea Velcea (Italia/România), scor 6-2, 6-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.