Cotidianul O Jogo a notat că portarul Iker Casillas ar urma să îşi anunţe retragerea din activitatea competiţională, informaţie preluată de mai multe jurnale internaţionale. Sportivul a reacţionat pe Twitter, notând că încă nu este momentul unui astfel de anunţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O Jogo a scris că spaniolul, care mai are un an de contract cu FC Porto, cu opţiune pentru încă unul, urmează să se retragă din activitatea de fotbalist, însă preşedintele Pinto da Costa ar vrea să îl păstreze pe spaniol în structura clubului.

“Va veni o zi în care va trebui să mă retrag. Lăsaţi-mă să fac acest anunţ când va fi momentul. Deocamdată, linişte. Ieri am fost văzut de doctorul Filipe Macedo. Totul este foarte bine. Aceasta este o veste mare, pe care voiam să o împărtăşesc cu toţi!”, a notat Iker Casillas pe contul său de Twitter.

Casillas a suferit un infarct miocardic la 1 mai, la un antrenament, şi a rămas câteva zile în spital.

Iker Casillas, în vârstă de 38 de ani, joacă la FC Porto din 2015, după ce a fost transferat de la Real Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.