Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a anunţat, miercuri, că s-a întâlnit cu Morinari Watanabe, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Gimnastică şi membru al CIO, care a dat asigurări că Jocurile Olimpice vor avea loc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am avut astăzi onoarea de a-l întâlni pe domnul Morinari Watanabe, Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Gimnastică şi membru al Comitetului Internaţional Olimpic. Un profesionist, un pasionat care consideră că sportul înseamnă speranţă, prietenie, solidaritate şi crede în puterea acestuia, mai ales în vremuri dificile. Ne-a asigurat că Jocurile Olimpice vor avea loc, ştiind că toată lumea le aşteaptă cu nerăbdare. Implicat în organizarea acestora, investeşte toată energia şi experienţa sa pentru a asigura deplina securitate a participanţilor şi o organizare fără cusur. Nu era un secret pentru domnia sa faptul că voi merge la Tokyo şi ca sportiv, nu doar ca ministru, fiind amândoi de acord de ineditul situaţiei, ce constituie o premieră pentru istoria sportului. Ataşat profund de gimnastică, ne-a vorbit despre rolul acesteia nu doar în sportul de performanţă, ci şi la nivelul stării de sănătate a populaţiei, încurajând susţinerea şi practicarea ei pe scară largă", a scris Novak pe Facebook.
 
Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt programate în perioada 23 iulie – 8 august

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.