Novak Djokovic a postat un prim mesaj în social media, la două zile după ce a fost dus la un hotel folosit drept centru de carantină, în Melbourne, după ce viza de intrare în Australia i-a fost anulată, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mulţumesc persoanelor din lumea întreagă pentru sprijinul necontenit. Îl pot simţi şi este foarte apreciat", a scris Djokovici pe Instagram.

El a transmis şi un mesaj cu ocazia Crăciunului pe rit vechi: "Pace Domnului. Hristos s-a născut. Crăciun Fericit. Dragostea Domnului să vă întărească şi să vă umple inimile de bucurie".

Novak Djokovici a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. - 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, folosit ca un centru de detenţie pentru imigranţi, până când va putea părăsi ţara. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.



 



 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.