Sârbul Novak Djokovici a trebuit să muncească din greu pentru a-l învinge, vineri, pe australianul Alex De Minaur în sferturile de finală ale turneului de la Monte-Carlo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Djokovici s-a impus cu scorul de 7-5, 6-4.

Novak Djokovici s-a apropiat la doar două victorii de a completa cea de-a treia serie de nouă titluri ATP Masters 1000,. El s-a calificat în semifinalele turneului Rolex Monte-Carlo Masters pentru prima dată după triumful din 2015.

"A fost greu pentru amândoi. Este unul dintre cei mai rapizi jucători din circuit. Recuperează o mulţime de mingi pe care, în mod normal, 99 la sută dintre ceilalţi jucători nu le recuperează. Nu m-a surprins cu mai multe lovituri de passing. În special în setul al doilea, când eram în avantaj de un break", a declarat Djokovici.

Sportivul în vârstă de 36 de ani, care duminică a devenit cel mai în vârstă număr 1 din istoria clasamentului ATP, încearcă să obţină săptămâna aceasta a 41-a coroană ATP Masters 1000, un record. 

Djokovici este cel mai în vârstă semifinalist din istoria Open Era a turneului. Dacă va câştiga titlul duminică, va ajunge la 1100 de victorii în circuit. Doar Roger Federer (1.251) are mai multe victorii în Era Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.