Tenismanul sârb Novak Djokovici, învins şi eliminat împreună cu echipa sa în semifinala Cupei Davis de Italia, sâmbătă, la Malaga, deşi avea trei mingi de meci pentru calificarea în finală, a declarat că "îşi asumă responsabilitatea" pentru această înfrângere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru mine este o mare dezamăgire şi îmi asum responsabilitatea pentru asta, evident, după ce am avut trei mingi de meci, după ce am fost atât de aproape de victorie", a declarat el după eliminare.

Numărul 1 mondial a avut trei mingi de meci în meciul doi de simplu, contra lui Jannik Sinner, pentru a oferi Serbiei al doilea punct şi un loc în finală.

Dar italianul, numărul 4 în clasamentul ATP, a câştigat cu 6-2, 2-6, 7-5 şi s-a impus apoi şi la dublu în faţa aceluiaşi Novak Djokovici cu 6-3, 6-4.

"Este foarte trist, ăsta este sportul, când pierzi pentru ţara ta, ştii, sentimentul de amărăciune este şi mai puternic", a continuat el.

Potrivit lui Djokovici, italienii "au meritat, au jucat foarte bine, în special Jannik, la simplu împotriva mea şi la dublu". "Nu a ratat aproape nicio minge pe tot parcursul meciului, aşa că nu putem spune decât bravo", a mai spus sârbul de 36 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.