Tenismanul sârb Novak Djokovici s-a calificat, joi, în turul trei la Australian Open, după ce l-a învins pe francezul Enzo Couacaud, locul 191 mondial, în patru seturi, scor 6-1, 6-7 (5), 6-2, 6-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sârbul s-a impus după un meci care a durat două ore şi 55 de minute.

După ce a câştigat setul al treilea, scor 6-2, şi a reuşit un break în setul patru, sârbul s-a îndreptat spre arbitrul de scaun Fergus Murphy  pentru a protesta cu privire la prezenţa unui spectator puţin prea zgomotos.

„Tipul ăsta este complet beat. De la primul punct, provoacă, nu este aici să se uite la tenis. Vrea doar să intre în capul meu. Deci, te întreb ce ai de gând să faci cu el? L-ai auzit de cel puţin zece ori. L-am auzit de 15 ori. Ce ai de gând să faci ? De ce nu-l scoţi pe tipul ăsta de pe stadion?”, a spus sârbul.

În turul trei, Djokovici va evolua contra jucătorului bulgar Grigor Dimitrov.



A furious Novak Djokovic pleads with the umpire to remove a loud spectator from the audience #AusOpen | @DjokerNole pic.twitter.com/IiASc4pyEj

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.