Australianca Asheligh Barty, locul I WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Eastbourne, din cauza unei accidentări la braţul drept, informează WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barty era pe partea de tablou a Simonei Halep, locul 7 WTA, pe care o putea întâlni în semifinale. Sportiva australiană a dat asigurări că participarea ei la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, nu este în pericol.

Ashleigh Barty a câştigat, duminică, turneul de la Birmingham, după ce a învins-o în finală pe germana Julia Goerges, numărul 19 WTA, cu scorul de 6-3, 7-5, într-o oră şi 28 de minute.

În urma acestui succes, Barty a devansat-o în ierarhia mondială pe japoneza Naomi Osaka, care era lider din ianuarie. Australianca a devenit, astfel, a XXVII-a jucătoare numărul 1 mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.