Antrenorul echipei Sporting Gijon, Miguel Angel Ramirez, a făcut o comparaţie care a provocat o nouă undă de şoc în Spania, în urma controversei stârnite de Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi şi-a început conferinţa de presă de după victoria cu 3-0 a echipei sale în faţa lui Mirandés cu un mesaj de felicitare pentru echipa feminină, încoronată campioană mondială, "un cadou care va inspira şi încuraja multe fete să joace fotbal", tehnicianul spaniol a derapat rapid.

Întrebat despre dificultăţile de duminică ale atacantului muntenegrean Uros Djurdjevic în faţa porţii, Miguel Angel Ramirez a făcut un comentariu nepotrivit: "Până la urmă, golurile sunt ca fetele într-o discotecă..... Cu cât te apropii mai mult, cu atât ele se îndepărtează mai mult. Şi apoi, când nu le dai o şansă, când le ignori, ele se întorc şi spun 'hei, ce mai faci'. Este acelaşi lucru cu golul. Când devii obsedat de el... acesta se pierde. Când te concentrezi pe altceva, reapare. Şi a apărut".

 

Declaraţia a atras atenţia jurnaliştilor prezenţi în sală şi nu a trecut mult timp până când imaginile au fost folosite la televiziune şi au fost comentate pe larg pe internet.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.