Mijlocaşul Dan Nistor a declarat, duminică seară, că nu se aştepta la eşec în meciul pierdut de Universitatea Craiova, scor 2-3, cu FCSB, în etapa a XVII-a a Ligii I Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mă aşteptam l aşa ceva, Ratăm foarte uşor. Ne doream mult sâ câştigăm, nu s-a putut. Nu cred că ne-au surprins cu aproape nimic  Nu meritam să pierdem. Trebuie să ne gândim la calificarea în play-off. În fotbal se poate întîmpla orice. Trebuie să fii concentrant sută la sută, sunt convins că patronul este dezamăgit, antrenorul nu este vinovat, nu poate băga mingea în poatră, noi trebuie să fim concentraţi", a declarat Nistor la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţionala Casa Pariurilor Liga 1, în care gazdele au condus cu 1-0 şi bucureştenii au marcat ultimul gol în minutul 90+1.

Golurile au fost înscrise de Andrei Ivan ’13 (penalti) şi Cîmpanu ‘56 pentru craioveni, respectiv Dumiter ’17, Şut ’39 şi Cordea ‘90+1 pentru FCSB.

La partidă au asistat câteva mii de spectatori. Iniţial, ei ar fi trebuit să părăsească stadionul la ora 21.00, însă autorităţile au anunţat că suporterii pot asista la tot meciul, astfel că au rămas în tribune până la final


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.