Producătorul de echipament sportiv Nike şi-a exprimat, joi, preocuparea cu privire la acuzaţiile de viol care îl vizează pe Cristiano Ronaldo, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem profund preocupaţi de aceste acuzaţii îngrijorătoare şi urmărim în continuare îndeaproape situaţia”, a declarat un purtător de cuvânt al Nike.

Clubul Juventus Torino şi-a arătat susţinerea faţă de portughez, printr-un mesaj postat pe Twitter: “Cristiano Ronaldo şi-a arătat în ultimele luni profesionalismul şi dăruirea, ceea ce este apreciat de toată lumea la Juventus. Ceea ce s-ar fi întâmplat în urmă cu aproape zece ani nu schimbă această opinie, care este împărtăşită de oricine a fost în contact cu acest mare campion”.

Miercuri, Cristiano Ronaldo a respins acuzaţiile de viol. "Resping cu fermitate acuzaţiile care mi se aduc. Eu consider violul ca un act abject şi contrar tuturor valorilor mele. Nu intenţionez să alimentez acest spectacol mediatic creat de oameni care vor să-mi facă rău", a precizat Ronaldo, pe contul său de Twitter.

Poliţia din Las Vegas a anunţat, luni, că a redeschis ancheta privind acuzaţiile de viol aduse de o americancă de 34 de ani împotriva lui Cristiano Ronaldo. Reclamanta, Kathryn Mayorga, afirmă, într-o plângere depusă în statul Nevada, că Ronaldo a agresat-o sexual la 13 iunie 2009 şi a exercitat presiuni asupra ei pentru a semna un acord prin care nu putea discuta despre acest aspect.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.