Tehnicianul dinamovist Claudiu Niculescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îl bucură faptul că Dan Nistor şi-a prelungit contractul, el precizând că vrea ca jucătorii să fie concentraţi doar pe ceea ce au de făcut pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă bucur că Nistor a semnat prelungirea contractului. A avut o perioadă mai grea, dar el e un caracter puternic, un lider şi un jucător valoros. Mă bucur că a rezolvat şi această problemă, pentru că îi vreau pe toţi concentraţi doar pe ceea ce au de făcut pe teren”, a spus Niculescu.

În ceea ce îl priveşte pe Gheorghe Grozav, Niculescu a declarat că a cerut amânarea discuţiei până după meciul de vineri cu Sepsi. “Situaţia lui Grozav nu o ştiu deocamdată, am vorbit cu conducerea clubului ieri şi mai erau de pus la punct câteva detalii. Eu am cerut să amânăm discuţia până după meciul cu Sepsi. Important este că eu mi-l doresc foarte mult şi conducerea la fel”, a afirmat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.