Tehnicianul echipei FC Volutari, Claudiu Niculescu, a declarat luni seară, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 0-2, că elevii săi nu au jucat rău, însă totul s-a decis în primele 15 minute. El consideră că FC Voluntari a avut un gol valabil în repriza a doua, care nu a fost validat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Tot meciul s-a decis în primele 15 minute. Dar cred că spre deosebire de ultima perioadă nu am făcut un joc rău astăzi. Două ocazii mari, cred că şi un gol valabil. Dacă se valida acel gol am fi intrat în joc. Cursul jocului putea fi altfel, era minutul 50 şi ceva, cred. Ne-au prins şi ne-au taxat şi acolo s-a scris istoria acestui joc, în primele 15 minute. Sunt foarte supărat, îmi găsesc destul de greu cuvintele. Trebuie să fie vreo zece camere doar pe linia porţii. Dar nu din cauza arbitrajului am pierdut acest meci", a spus Niculescu la Digi Sport.

Formaţia Dinamo a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I.

Golurile vor fi marcate de Anton ‘7 şi Katsikas ‘15.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.