Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, l-a lăudat, miercuri seară, pe Denis Alibec, spunând că are calităţi de jucător şi de om excepţionale, rar întâlnite în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Alibec este un jucător de calitate excepţională, care în România apare la câţiva zeci de ani. Alibec este un caracter extraordinar de frumos. Pot să vă dau un singur exemplu. Când eu aveam anumite necazuri, Alibec a fost singurul jucător din echipa mea, nu cel pe care l-am cununat, care a venit şi i-a spus soţiei mele ca lui să nu îi mai dea salariul şi să îi dea numai 1.000 de euro mamei lui. Câţi jucători de fotbal din divizia a fac aşa ceva? De-asta l-am luat pe Alibec înapoi. Pentru caracterul lui şi pentru calităţile lui excepţionale de fotbalist. Alibec va fi unul dintre cele mai bune vârfuri de atac din România”, a spus Niculae.

El a precizat că Alibec s-a adaptat doarte bine şi a devenit altruist. “El s-a adaptat foarte bine la noi, nu mai comentează, joacă foarte bine fotbal, este foarte util pentru echipă. Alibec este altruist în ultimul timp, nu vrea neapărat să dea el goluri ca să îşi crească cota, el dă şi pase. Cel mai mare merit pentru aducerea lui înapoi la Astra l-au avut mama lui şi băieţelul meu. Fiul meu, în vârstă de 10 ani, îi scrie lui Alibec mesaje, iar acesta îi răspunde. Mama lui Alibec, care e din Mangalia, acolo unde am un hotel, a venit la mine şi m-a rugat să îl iau. Alibec nu face altceva decât să-ţi exprime valoarea aşa cum o are el. Calităţile lui de jucător şi de om sunt excepţionale", a menţionat Niculae.

Ioan Niculae a adăugat că i-a promis lui Alibec că îl va lăsa să plece după un an. “Dacă e un câştig mare pentru el ca persoană, îi dau voie să plece, indiferent de condiţiile pentru club”.

Niculae a vorbit şi despre arbitrajele din Liga I, el criticându-l în special pe Marcel Bîrsan. “Pe domnul Bârsan l-aţi văzut ce arbitraj a avut la Cluj? De ce pentru unul ai o măsură şi pentru altul altă măsură? Ş ice e arbitraj a avut după aia la Sepsi. Un astfel de arbitru nu are ce căuta în Liga I”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.