Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat, duminică seară, că naţionala României putea obţine mai mult în meciul cu Anglia, subliniind că jucătorii sunt supăraţi după acest eşec în meci amical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o partidă grea, cu o naţională puternică, ne-am creat ocazii de gol, dar din păcate au avut acele faulturi şi aşa am pierdut meciul. Cred că puteam obţine mai mult, am avut ceva ocazii mari. Se putea mai mult, dar am mai pierdut un meci şi chiar dacă este contra unei naţionale ca a Angliei, totuşi, suntem supăraţi. Cred că am făcut un meci destul de bun, cu destule faze de poartă, dar din păcate ne lipsesc rezultatele favorabile. Dacă nu câştigăm toate cele trei meciuri din septembrie, nu avem nicio şansă. Nu am nicio favorită la Euro", a declarat Stanciu la Pro X.

Anglia a învins România pentru prima dată în ultimii 51 de ani, scor 1-0 (1-0), într-un meci amical disputat, duminică, la Middlesbrough. Golul a fost marcat de Rashford, în minutul 68, din penalti.

În minutul 77, Chiricheş l-a faultat în careu pe Calvert-Lewin şi arbitrul a dictat din nou penalti. Niţă a apărat şutul lui Henderson de la 11 metri.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.