Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră să găsească în curând formula ideală, pe care să o folosească apoi meci de meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vom avea o partidă foarte grea mâine seară. Întâlnim o echipă bună a campionatului nostru, o echipă agresivă, o echipă bună de contraatac. Cu siguranţă vom fi pregătiţi şi vom încerca să câştigăm jocul. Eliminarea din Liga Europa a fost un moment dificil, am pierdut această calificare, dar acum trebuie să privim în viitor, nu mai putem întoarce nimic. Am avut discuţii cu jucătorii, sper că au înţeles ce le-am transmis şi am mare încredere că putem în continuare să facem jocuri bune şi că putem să ne îndeplinim obiectivele. Voi încerca să fac o echipă pe care să o folosim meci de meci. Voi încerca să schimb cât mai puţini jucători, pentru omogenitate este bun acest lucru şi sper să reuşesc să găsesc cât mai repede 11-le ideal. Am încredere că putem să câştigăm campionatul, cred în aceşti jucători. Voi încerca în meciurile următoare să găsesc formula ideală pe care să o folosesc apoi meci de meci”, a spus Dică.

El a precizat că o decizie în privinţa căpitanului echipei va fi luată zilele următoare. “Orice jucător care joacă meci de meci la FCSB poate să fie căpitan de echipă”, a afirmat tehnicianul.

Dică a menţionat că are încredere în Andrei Vlad. “Avem încredere în Vlad. Este un jucător cu un caracter puternic, cu siguranţă va reuşi să aibă evoluţii bune la FCSB. Doar prin evoluţiile lui poate să-i facă pe suporteri să-l aplaude. Îmi doresc ca fanii să fie alături de orice jucător. Important este să fie alături de oameni în momentele grele. Bălgrădean cred că revine după această întrerupere”, a adăugat antrenorul FCSB.

Nicolae Dică a vorbit şi despre faptul că partida cu FC Botoşani se va disputa la Voluntari: “Sper ca ăsta să fe primul şi ultimul joc pe care-l jucăm pe terenul de la Voluntari. Sper ca în această perioadă cei care se ocupă de terenul de la Arena Naţională să reuşească să îl facă cât mai bun”.

Meciul FCSB – FC Botoşani, din etapa a şaptea a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 21.30, la Voluntari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.