Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că îi doreşte fostului său jucător Denis Alibec să fie sănătos şi să aibă evoluţii cum a fost cea de vineri, din meciul Dinamo – Astra Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Lui Denis Alibec îi spun multă sănătate, să dea cât mai multe goluri, să reuşească să ajungă acolo unde îşi doreşte el. Aşa a fost să fie la Steaua. A avut şansa lui, nu a profitat de ea, dar îi doresc multă sănătate. Are calităţi şi sper să reuşească să aibă evoluţii cum a avut ieri seară cu Dinamo. Eu nu am nimic cu Denis Alibec, îmi doresc ca orice jucător care se antrenează bine şi are randament pe teren să joace”, a spus Dică.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a opta a Ligii I, în care Denis Alibec a marcat un gol şi a reuşit o pasă decisivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.