Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, marţi seară, după meciul terminat la egalitate de FCSB cu Viktoria Plzen, scor 2-2, că echipa sa trebuie să aibă o altă atitudine în meciul retur cu formaţia cehă şi că el crede în continuare în calificare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă aşteptam să fie un meci foarte greu. Ştiam că vom întâlni o echipă agresivă. Nu am reuşit să câştigăm foarte multe dueluri aeriene şi asta ne-a costat. Pentru retur trebuie o altă atitudine, trebuie să fim încrezători că ne putem califica. Pentru mine personal a fost foarte intens, dar eu cred încă în calificare, chiar dacă acum avem şansa a doua trebuie să ne gândim în continuare la calificare. Ştiam de când am venit la Steaua că mă aşteaptă şi momente mai grele. Eu am însă încredere în mine şi în jucătorii mei. Ar fi o dezamăgire pentru mine şi pentru club să nu ne calificăm mai departe în Liga Campionilor, dar şanse pentru Liga Europa rămân în continuare", a spus Dică.

El a precizat că FCSB trebuie să aibă aceeaşi agresivitate de la începutul până la finalul meciurilor: "M-a deranjat începutul de meci pentru că nu am fost agresivi, nu am fost pregătiţi pentru treaba asta. Trebuie să începem meciurile cu aceeaşi atitudine, să avem aceeaşi agresivitate de la început până la final".

Dică a afirmat că încă nu se ştie ce are Constantin Budescu şi că doctorul a spus că este posibil ca acesta să lipsească de pe teren două-trei săptămâni. "Nu ştim sută la sută care este situaţia lui Budescu, doctorul spunea că e posibil să lipsească 2-3 săptămâni. Zilele următoare vom afla mai multe lucruri".

Nicolae Dică s-a declarat mulţumit de randamentul lui Enache. "Nu ştiu de ce este criticat. De Morais avem nevoie la mijlocul terenului. Eu ca antrenor trebuie să caut soluţii astfel încât jucătorii de calitate să fie în primul 11. Trebuie să aducem un fundaş central, am încercat să luăm şi din străinătate şi din ţară, dar am fost refuzaţi", a mai spus el.

Dică speră ca Denis Alibec să îşi schimbe comportamentul. "Păcat că Denis Alibec are astfel de ieşiri, pentru că poate da cu piciorul la calităţile pe care le are. Sper să îl facem să schimbe comportamentul, să joace din ce în ce mai bine şi să se transfere la o echipă mai valoroasă decât Steaua".

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), partida disputată marţi seară, pe Arena Naţională, în compania echipei cehe Viktoria Plzen, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Cehii au condus cu 1-0 şi apoi cu 2-1.

Au marcat Budescu '37 şi Teixeira '61 pentru FCSB, respectiv Krmencik '23 şi Kopic '53 pentru Viktoria Plzen.

Returul va avea loc în 2 august, la Plzen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.