Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat că nu a vorbit cu Denis Alibec în ultima perioadă şi că nu ştie dacă îl va folosi pe atacant după reluarea campionatului, având în vedere faptul că Harlem Gnohere va fi suspendat. El consideră că Gnohere nu trebuia eliminat la partida cu FC Viitorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aşa am decis, să nu fie în lot pentru acest meci (Alibec). Vom vedea, poate se va transfera, poate nu... Mai este mult până la meciul următor. Nu am mai vorbit cu Denis în ultima perioadă faţă în faţă. Dacă va avea o ofertă bună pentru club şi pentru el cu siguranţă va pleca", a spus Dică la Digi Sport.

Nicolae Dică a precizat că echipasa a dat dovadă de unitate şi de sacrificiu după eliminarea lui Gnohere. "Am câştigat un joc foarte important pentru noi. Chiar dacă am jucat o repriză în inferioritate, am dat dovadă de unitate, de sacrificiu şi băieţii merită felicitări. În repriza a doua nu le-am dat şanse celor de la Viitorul să marcheze, în afară de bara lui Ganea nu îmi amintesc să fi avut vreo ocazie. Am înţeles că Gnohere nu a făcut nimic", a adăugat el.

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din acest an. Echipa lui Nicolae Dică a jucat în inferioritate numerică din minutul 43, când a fost eliminat Gnohere.

Golurile au fost marcate de Man '20 şi Momcilovici '65.

În minutul 43, de la FCSB a fost eliminat Gnohere pentru că l-ar fi lovit pe Ţucudean. 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.