Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat vineri seară, după meciul cu CSM Poli Iaşi, pierdut cu scorul de 0-1, în etapa a XVIII-a a Ligii I, că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am ce să le reproşez băieţilor, am făcut un joc bun, am avut o atitudine bună, am dominat de la un capăt la celălalt. Chiar dacă am luat bătaie în această seară puteam să scoatem mai mult. Am avut 7-8 ocazii. Am pierdut doar un meci, trebuie să fim încrezători în continuare şi cu siguranţă la sfârşit ne vom îndeplini obiectivele. Bogdan Planici a avut evoluţii foarte bune de când a venit la noi, nu sunt supărat pe el", a spus Dică la Digi Sport.

El a menţionat că nu l-a folosit pe Denis Alibec în această etapă deoarece a suferit o contractură la antrenament. "A făcut o contractură la antrenament. Vedem zilele acestea dacă va fi ok", a explicat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia FCSB, liderul din clasamentul Ligii I, a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I. Pentru echipa bucureşteană este al doilea eşec din acest sezon.

Golul a fost marcat de Panţîru, în minutul 47.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.