Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat după meciul cu FC Voluntari, scor 0-0, la care Denis Alibec a avut o ieşire nervoasă după înlocuire şi a lovit uşa de acces la vestiare, că acest comportament nu este unul de jucător profesionist şi că va discuta cu atacantul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Întrebaţi-l pe el de ce are aceste ieşiri. Voi avea o discuţie cu el şi voi vedea ce se va întâmlpa. Este clar că trece printr-un omment greu, nu marchează, dar noi avem încredere în el. Însă acest comportament nu este al unui jucător profesionist", a spus Dică la Digi Sport.

Nicolae Dică a menţionat că este supărat că FCSB nu s-a impus în meciul cu Voluntari, însă a subliniat că echipa sa a avut multe ocazii. "Am făcut un joc bun în multe momente, ne-am creat multe ocazii, dar am suferit în ultimii 30 de metri. Au avut şi ei pe final două ocazii de a marca, dar noi am avut mult mai multe ocazii de a marca", a adăugat tehnicianul.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Formaţia FCSB a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I. La oaspeţi, după ce a fost scos din joc, Denis Alibec nu s-a dus la banca de rezerve, ci a plecat direct la vestiare. El a lovit nervos cu piciorul uşa de acces la vestiare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.