Jucătorul australian Nick Kyrgios şi compatriotul său Thanasi Kokkinakis au produs marea surpriză la dublu masculin, după ce i-au învins în turul doi pe liderii mondial, croaţii Mate Pavic şi Nikola Mektic, scor 7-6 (10/8), 6-3. Însă, după meci, Kyrgios susţine că staful croaţilor au vrut să-i bată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul s-a desfăşurat într-o atmosferă incendiară, lucru care nu a fost apreciat de croaţi: "Aveam o echipă slabă de învins, iar noi pur şi simplu am eşuat", a declarat Mektic după meci.

Deja prezentă pe teren, tensiunea s-a resimţit şi la vestiare. Clanul croat furios ar fi vrut chiar să se lupte cu preferaţii publicului, a dezvăluit Kyrgios într-un tweet. "Doar vă informeaz că după festivalul de dublu de ieri, antrenorul şi preparatorul fizic al adversarilor noştri au ameninţat că se vor lupta cu noi în sala de forţă Tenisul este un sport blând. Totul pentru că m-am mişcat şi i-am lovit cu o minge de tenis”, a scris Kyrgios pe contul său de Twitter. Câteva momente mai târziu, compatriotul său a răspuns pe reţeaua de socializare: "A fost o nebunie. Au crezut că este UFC".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.