Nick Kyrgios, finalist la Wimbledon, a renunţat la turneul de la Halle (19-25 iunie) din cauza unei probleme la genunchi, a anunţat, luni, circuitul ATP, potrivti AFP:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul stâng la începutul anului şi a fost învins cu 7-5, 6-3 în meciul de revenire după o pauză de cinci luni, săptămâna trecută, în turul I al Openului de la Stuttgart, de chinezul  Wu Yibing.

După ce a avut probleme de mobilitate în timpul meciului, el a decis să se retragă de la turneul ATP 500 de la Halle, unde a ajuns în semifinale în 2022.

"Nick Kyrgios s-a retras de la Halle din cauza unei accidentări la genunchi şi va fi înlocuit de Aslan Karatsev", a anunţat ATP Tour într-un tweet.

Kyrgios, care a pierdut în finala de anul trecut de la Wimbledon în faţa lui Novak Djokovic,i a fost sfertfinalist la US Open în septembrie şi sfertfinalist la Tokyo în octombrie. El s-a retras de la Australian Open în ianuarie, înainte de turneu, şi a ratat Openul Franţei din cauza unei accidentări la picior suferite când i-a fost furată maşina luna trecută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.