Nick Kyrgios nu va juca anul acesta la Roland Garros (28 mai-11 iunie) din cauza unei accidentări la genunchi. Agentul său, Daniel Horsfall, a declarat, joi, pentru Reuters că australianul, aflat acum pe locul 26 în lume, s-a accidentat la piciorul stâng în timpul unui jaf armat la începutul acestei luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La 1 mai a avut loc un jaf armat la domiciliul său", a declarat agentul. "Cu tot ceea ce se întâmpla, Nick s-a tăiat în partea partea laterală a piciorului stâng. Nu ştim cum".

Mama finalistului de la Wimbledon ar fi fost ameninţată cu o armă de foc, a declarat poliţia. Un bărbat a fost arestat în Canberra, Australia, la scurt timp după ce Tesla pe care Nick Kyrgios a reuşit să o localizeze a fost furată. Jucătorul nu îşi aminteşte cu exactitate cum a fost rănit.

"L-a întârziat cu aproximativ două săptămâni şi jumătate în ceea ce priveşte calendarul revenirii sale pe teren", a declarat Horsfall, adăugând că piciorul clientului său este aproape vindecat şi că acesta speră să revină în circuit pentru sezonul de iarbă. El vizează o revenire la turneul ATP 500 de la Stuttgart (12-18 iunie).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.