Atacantul brazilian Neymar, autorul golului echipei Paris Saint-Germain în meciul cu Borussia Dortmund, şi-a manifestat nemulţumirea faţă de felul în care medicii şi oficialii parizieni au gestionat accidentarea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este greu să stai patru meciuri fără să joci. Din nefericire, nu a fost alegerea mea, clubul şi medicii au decis acest lucru şi nu mi-a plăcut. Am avut multe discuţii pe această temă. Voiam să joc, mă simţeam bine, dar clubul se temea, iar eu am de suferit la final", a declarat Neymar la zona mixtă de după meciul cu Borussia Dortmund, pierdut, scor 1-2, în turul optimilor Ligii Campionilor.

Neymar a suferit o accidentare la coaste la meciul cu Montpellier din 1 februarie, iar apoi a lipsit la partidele cu Nantes, Lyon, Dijon şi Amiens.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.