Jucătorii echipei PSG au fost huiduiţi de propriii suporteri la intrarea pe teren pentru meciul cu Bordeaux, programat, duminică, în etapa a XXVIII-a din Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii sunt supăraţi după eliminarea sfuferită de echipa lor favorită în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma înfrângerii, scor 1-3, cu Real Madrid.

După startul jocului (ora 14.00), principalii vizaţi de huiduielile publicului sunt Messi şi, mai ales, Neymar, contestaţi la fiecare atingere a balonului. În schimb, Kylian Mbappe este ovaţionat.

Antrenorul Mauricio Pochettino a decis să-l treacă pe banca de rezerve pe portarul Gianluigi Donnarumma, autorul unei gafe la golul egalizator al madrilenilor, miercuri. Locul său a fost luat de Keylor Navas.

Pochettino nu se poate baza la acest meci, cu ultima clasată din Ligue 1, pe Marco Verratti, suspendat, Angel Di Maria, Juan Bernat, Ander Herrera, Sergio Ramos şi Layvin Kurzawa, toţi accidentaţi.

În aceste condiţii, echipa pariziană trimisă pe teren este următoarea: Navas - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Wijnaldum, Danilo Pereira, Paredes - Messi, Mbappé, Neymar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.