Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Neymar, nu este sigur că va juca din nou în Brazilia până la finalul carierei, dar şi-ar dori să evolueze în Major League Soccer (MLS).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul care a împlinit 30 de ani la 5 februarie are contract cu PSG până în 2025 şi afirmă că se gândeşte la retragere.

"Glumesc cu prietenii mei despre retragerea la 32 de ani, dar este doar o glumă. Nu ştiu când va fi. Sincer, aş juca atâta timp cât nu sunt obosit psihic. Dacă sănătatea mea mintală este bună şi corpul meu mă urmează... Fizic, cred că mai am câţiva ani, dar sănătatea mea mintală rămâne cel mai important lucru”, a explicat Neymar, în cadrul podcastului Fenomenos.

În cadrul acestui interviu, jucătorul format la Santos mărturiseşte că nu este sigur că va ajunge până la finalul contractului cu PSG. Pe de altă parte, nu se vede revenind în Brazilia. "Nu ştiu dacă aş juca din nou în Brazilia într-o zi. Am îndoielile mele despre asta".

Neymar şi-ar fi ales deja ultima destinaţie a carierei şi fostul jucător de la FC Barcelona şi-ar dori să joace în MLS, campionatul american. "Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite. Mi-ar plăcea să joc acolo măcar un sezon. (De ce?)Sezoanele sunt mai scurte, aşa că aş avea cel puţin trei luni de vacanţă”, a glumit Neymar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.