Neymar a ieşit pe targă în lacrimi după ce s-a accidentat la genunchiul stâng în înfrângerea Braziliei, scor 2-0, în faţa Uruguayului, marţi, la Montevideo, într-un meci din preliminariile Cupei Mondiale-2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La conferinţa de presă de după meci, directorul de comunicare al Confederaţiei braziliene de fotbal (CBF) a declarat că este vorba despre o accidentare "îngrijorătoare", fără a da alte detalii.

El a precizat că jucătorul de 31 de ani va fi supus miercuri unor teste suplimentare la Sao Paulo.

Numărul 10 al Seleçao s-a accidentat chiar înainte de pauză, la scurt timp după ce Uruguayul a deschis scorul.El a fost înlocuit de Richarlison.

"Dacă a fost nevoit să părăsească terenul aşa, trebuie să fie ceva grav. Sper că nu este grav", a declarat căpitanul brazilian Casemiro.

"Pentru el, e vorba de accidentări, accidentări, accidentări... Şi imediat ce începe să-şi recapete ritmul, se accidentează din nou", a adăugat mijlocaşul lde la Manchester United.

Neymar s-a alăturat clubului saudit Al-Hilal în august, după şase sezoane la Paris SG, perioadă marcată de o serie de probleme fizice.

Uruguay s-a impus prin golurile marcate de Darwin Nunez (41) şi Nicolas De la Cruz (77).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.