Starul brazilian Neymar a notat, sâmbătă, pe reţelele de socializare, că eliminarea Braziliei de la Cupa Mondială reprezintă cel mai trist moment al carierei sale, dar este mândră că face parte din selecţionata ţării sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Pot spune că este cel mai trist moment al carierei mele. Durerea este foarte mare, pentru că ştiam că putem câştiga, ştiam că avem condiţiile pentru a merge mai departe, pentru a face istorie… dar nu a fost să fie de această dată. Este dificil să găsesc puterea pentru a dori să joc din nou fotbal, dar sunt sigur că Dumnezeu îmi va da suficientă putere pentru a înfrunta orice”, a scris Neymar.

El a precizat că este fericit că face parte din această echipă a Braziliei. “Sunt mândru de toţi. Ne-au întrerupt visul, dar nu ni l-au luat din inimi”.

Reprezentativa Belgiei a eliminat, vineri, naţionala Braziliei, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia, impunându-se cu scorul de 2-1 în partida disputată la Kazan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.