Neymar ar fi refuzat o primă de reînnoire a contractului cu PSG de 100 de milioane de euro pentru a reveni la Barcelona, a scris, luni, mundodeportivo.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul brazilian mai are contract cu PSG până în vara anului 2022, dar doreşte cu orice preţ să revină la Barcelona. El a refuzat o ofertă de prelungire a contractului din partea parizienilor, care includea o primă de 100 de milioane de euro, a scris sursa citată.

Pe langă primă, Neymar urma să aibă acelaşi salariu anual ca până acum, de peste 50 de milioane de euro.

Jucătorul de 28 de ani este dispus să accepte un salariu mai mic în Catalonia, doar ca să plece de la PSG, chiar de la finalul acestui sezon.

Neymar, aflat acum, în izolare, în Brazilia, din cauza pandemiei de covid-19, a fost protagonistul unei "telenovele" şi vara trecută, în legătură dorinţa lui, eşuată în cele din urmă, de a reveni la Barcelona.

În 2017, Neymar a plecat de la FC Barcelona la PSG, după ce clubul francez a achitat clauza de reziliere a contractului cu Barca, în valoare de 222 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.