Atacantul brazilian Neymar are o accidentare minoră şi nu va putea debuta, joi, cu Al-Raed, a anunţat antrenorul Jorge Jesus, la câteva ore după prezentarea cu fast a jucătorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Neymar poate face orice la noi. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume, nu am nicio îndoială, atunci când este apt de joc. El a sosit cu o accidentare minoră şi nu se va putea antrena deocamdată cu echipa. Nu ştiu când va fi suficient de apt pentru a juca", a spus Jorge Jesus, citat de OGlobo.

După prezentarea sa, numărul 10 brazilian a urmărit din tribune meciul de campionat al noului său club. Starul brazilian a semnat un contract pe doi ani cu Al-Hilal după şase sezoane petrecute la Paris Saint-Germain, unde a câştigat cinci titluri de campion al Franţei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.