Aventura lui Neymar la Paris Saint-Germain s-a încheiat. Brazilianul în vârstă de 31 de ani a semnat oficial pentru echipa din Arabia Saudită. Al-Hilal şi-a asigurat serviciile sale pentru două sezoane, în schimbul unei sume de transfer de puţin sub 100 de milioane de euro, inclusiv bonusuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cele şase sezoane petrecute la Paris, Neymar a jucat 173 de meciuri şi a marcat 118 goluri în toate competiţiile. De cinci ori campion al Franţei, câştigător a trei Cupe ale Franţei, două Cupe ale Ligii şi trei Trofee ale Campionilor, brazilianul nu a reuşit niciodată să aducă un titlu de Liga Campionilor la clubul din capitală, ajungând în 2020 în finală, pierdută cu 1-0 în faţa lui Bayern Munchen.

 

La clubul cu sediul în capitala Arabiei Saudite, Riyadh, Neymar va fi însoţit de compatriotul său Malcom, de portughezul Ruben Neves, de sârbul Sergej Milinkovic-Savic şi de fundaşul senegalez Kalidou Koulibaly.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.