Neymar a fost operat cu succes de doctorul Rodrigo Lasmar, joi, la Belo-Horizonte, pentru o ruptură de ligamente încrucişate la piciorul stâng. El va petrece câteva zile în spital înainte de a începe recuperarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Operaţia a durat peste 4 ore. După ce şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng în urmă cu 15 zile, împotriva Uruguayului, atacantul de la Al-Hilal a refuzat să se supună operaţiei de la Paris, recomandată de clubul saudit.

El a decis să fie operat în Brazilia, de cel care l-a mai operat şi în 2018. Operaţia a decurs bine, iar numărul 10 trebuie acum să se odihnească câteva zile înainte de a putea părăsi spitalul.

Înaintea operaţiei, el a postat o fotografie în care ţine de mână o pozăî în care apare înconjurat de fiul său David şi de fiica sa, Mavie, născută în urmă cu trei săptămâni,  şi a scris "Totul va fi bine".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.